NYHETSBREV

Bestill test n

bestill_body.png
 
QNX Neutrino PDF Utskrift

Biospace gjør stor fremgang i bekjempelse av overvekt,
og valgte QNX Neutrino til InBody 


Overvekt er ansett som en av verdens største helserisikoer og kostnadene for behandling av overvekt er enorme. Som et resultat har det blitt viktig å finne måter å redusere disse kostnadene ved å behandle overvekt. Det er på dette området Biospace arbeider.

Biospace har med sin avanserte teknologi oppnådd den første FDA godkjenningen som et Koreansk selskap for sin tekniske overlegenhet og har patent på verdens ledende teknologi for kroppskomposisjonsanalyse.


Inbody produserer meget nøyaktige målinger av kroppsfett, proteiner, mineraler og væske på mindre enn to minutter. Dette avanserte produktet brukes verden over på sykehus, helseklinikker og på treningssentre.

Kritiske behov

Å velge et operativsystem for et slikt avansert medisinsk instrument er ikke en enkel prosess da det er mange behov som skal dekkes. En av de viktigste behovene var stabilitet. Det var meget viktig at operativsysteme var robust, velutviklet og real-time, samt en historie av feiltoleranse i kritiske applikasjoner. 

Et av de største problemene for Biospace på tidligere modeller var at utviklingsperioden tok lang tid på grunn av utfordringer innen programmering for å unngå kritiske problemer i operativsystemet. Derfor ville Biospace med den nye generasjonen av InBody løse disse problemene ved å bruke et operativsystem som kunne redusere kostnadene av utviklingen og tiden av analysen. 

"Vi valgte QNX Neutrino som operativsystem for Inbody på grunn av stabiliteten" Kichul Cha, Chief Executive Officer, Biospace.


I QNX Neutrino kjører hver eneste driver, applikasjon, protokoll og filsystemer utenfor kjernen, i sikkerheten av et minnebeskyttet brukerområde. Som et resultat kan komponenter feile, og automatisk restartes uten å påvirke andre komponenter i kjernen av operativsystemet.

"Ved å bruke QNX Neutrino kunne vi redusere utviklingsperioden. Hvis kunder ønsker annen funksjonalitet på bakgrunn av operative krav er det mulig å utføre dette siden moduler kan modifiseres og legges til. Det betyr fornøyde kunder og Inbody 720 blir brukervennlig og populær på markedet. Biospace kommer til å bruke QNX Neutrino på sine nye modeller også.  

QNX Software Systems  

Grunnlagt i 1980 er QNX Software Systems industrilederen i real-time mikrokjerne teknologi. Stabiliteten, skalerbarhet, arkitektur og hastighet av QNX Neutrino gjør det den mest pålitelige i fremtidsrettede applikasjoner innen nettverk, bil-industri, medisin, militært og industrielle markeder. Selskaper verden over som Cisco, DaimlerChrysler, Siemens og General Electric er avhengig av QNX teknologi for deres kritiske applikasjoner. QNX Software Systems har kontorer i Nord Amerika, Europa og Asia og leverer produkter til mer enn 100 land i verden. Hovedkvarteret ligger i Ottawa, Canada. Les mer her:  www.qnx.com

 

Antall beskende

Vi har 1 gjest og 388 brukere her n